Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

BlueSmile

25. 5. 2010 16:20
Konkurenční výhoda?

Opravdu si myslíte, že se stane konkurenční výhodou, že někdo získá několik tisíc nepřizpůbobivých a kradoucích zákazníků ve své prodejně? Já být malý provozovatel v některé z problémových lokalit, tak bych byl jedině pro, aby ode mne odtáhli k Tescu a jinam... Nehledě na to, že pochybuji, že by si kdokoli otevřel jakýkoli obchod v sociálně vyloučené lokalitě. Takže myslím, že nikdo nezkrachuje, protože tam ani nemá kdo zkrachovat. Jinak, pokud by se tento systém řádně propracoval, tak věřím, že je schopen opravdu ušetřit rozpočet a na druhé straně poskytnout dávky více adresně.

0 0
možnosti
3

36301

25. 5. 2010 16:26
Re: Konkurenční výhoda?

R^R^R^R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
T

Tecumtha

25. 5. 2010 16:11
Prosazuji daleko zásadnější postup:

jelikož nepřizpůsobiví mají patří často mezi neplatiče a hrozí jim odstřihnutí od elektřiny, vody nebo dokonce vystěhování - zavedl bych proplácení těchto poplatků přímo ze sociálky. Člověk, který si přijde pro dávky přinese i složenky a faktury- a sociálka je zaplatí, teprve to co zbyde dostane příjemce dávek vyplaceno. A to může klidně jít na účet, nebo to mohou být potravinové poukázky atd

0 0
možnosti
JB

Jan Borovička

25. 5. 2010 16:08
pozn.

Správná formulace by měla být "alkohol, cigarety a JINÉ drogy". :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2221x
Kromě občasných lehce laděných článků bych rád s čtenáři prodiskutoval témata, která mě zajímají. Předem děkuji za přínosné podněty i za vtipné chvíle strávené při pročítání příspěvků "profesionálních" diskutérů.