Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

CCblue

29. 1. 2009 11:04
Diskuze na iDnes

je ještě docela konstruktivní, proti tomu, jaká je na Novinky.cz. Tam je 1000 příspěvků a jestli jich deset má nějakou souvislost s článkem, tak je to hodně.

0 0
možnosti

oldiess

29. 1. 2009 11:05
Re: Diskuze na iDnes

To stopro souhlasím, to si vždy jen přečtu titulky prvních a odcházím, navíc ještě ty legrácky s hodnocením příspěvků;-D

0 0
možnosti
NB

j@ck

29. 1. 2009 10:05
-

Pravicove fasouny a magory taky moc nemusim, ale obcas byvaji diskuze zajimave - pokud je zajimave tema a sejdou se inteligentni diskuteri. Ovsem treba takovy diskuter velka hlava, ktery se objevil pod vasim clankem - fakt by me zajimalo, co je to za existenci a z ktere lecebny pise. :-)

0 0
možnosti
K

Kecaj

29. 1. 2009 11:08
Re: -

Pravice je fašistická?To jseš pořádný pako.

0 0
možnosti
JS

ikaika

29. 1. 2009 9:56
to chce

to chce klid a pevné nervy;-D Katastrofa kterou předpokládáte by nenastala, nebyla by sice moc vzdálená té kterou právě prožíváme, ale nenastala by ač se to nezdá mají zdejší diskutéři povětšinou vyšší IQ i EQ i PQ, než mnoho zdejších autorů, také drtivá většina autorů jsou diskutéři a nejsou zrovna vzorem diskutéra.

PS: z čeho usuzujete že máme ve Slezsku horší PC než v čechách? Nezaznamenal jsem v poslední době žádnou humanitární pomoc z prahy (vyjma drahých úvěrů po povodních)EU

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

29. 1. 2009 8:51
Zkuste se zamyslet

nad touhle teorií:

Lidi na diskuzích píšou, co si doopravdy myslí. Odpadá autocenzura a nastupuje pravda a upřímnost. ;-)

Chápu, že se vám špatně věří, že by lidi mohli být tak hrozní, raději věříte v nějakého démona internetu, který z nich dělá zvěř. Opak je pravdou. V osobním styku se lidi velmi často přetvařují, totéž platí, když mají vystupovat na internetu pod vlastním jménem. Budují si image a neříkají, co si myslí. :-/

Já jsem za internetové anonymní diskuze naopak rád, nikde se vám neodhalí tolik podivných charakterů jako právě tady. Fantastický studijní materiál. Navíc se opravdu dozvím, co si lidi myslí, i když je to občas opravdu těžko akceptovatelné. :-P

0 0
možnosti
VH-DR

Velká hlava - diskutér roku

29. 1. 2009 8:53
Re: Zkuste se zamyslet

buď zdráv, zmijáku

;-D X

0 0
možnosti
RR

rezjir

29. 1. 2009 8:50
Dotaz téměř vulgární

Ten Giddens je jedinou knihou, kterou jste kdy přečetl? Kromě slabikáře, pochopitelně.

Pozn. : I na ukřižovaného Ježiše Krista tuším plivali. Každá pravda musí projít svou křížovou cestou, slzavým údolím, dav si musí ověřit, jak jste pevný ve své pravdě. Pravda se není prověřována argumenty, ale také životem. Pravda musí být zahrnuta bečkami bláta, aby ten kousek co zůstane vidět, se více blyštěl. To platilo vždy, nejde o žádnou nový jev spjatý s virtuální realitou.

A proto ti bloggeři, kteří nepovolují diskusi, tak jsou mimo.

0 0
možnosti
MB

brlayz

29. 1. 2009 10:15
Re: Dotaz téměř vulgární

Ano, je to jediná kniha, kterou jsem kdy četl.

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

29. 1. 2009 8:02
A proč píšete na blog,

když vám vadí diskuze, i když občas ujetá?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

29. 1. 2009 8:01
nu ...

kdyz necham stranou ten zbytek clanku ... CO konkretne se vam nelibi na tom pravicovem programu, ktery zminujete ve svem clanku ? me to prijde jako naprosto idealni stav ;-)

0 0
možnosti
JD

gagaryn

29. 1. 2009 7:01
***

hlavně ty diskuse nebrat vážně. Kdo je bere vážně tak se nedivím, že ho štvou.;-D

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

29. 1. 2009 6:36
Souhlasím

• Autoři (i když jejich identita je také někdy sporná) veřejně prezentují svůj názor v očekávání nějaké uměřené polemiky.

• Jde-li o téma kontroverzní, snese se v diskusi jen sprška nadávek a osobních invektiv - často z obou stran. I když registruji, že těch zlobných vulgarit je od vyznavačů jistého "světonázoru" tak 3× více. Většinou se mj. vyznačují neschopností psaného projevu.

0 0
možnosti
N

Nika.meil

29. 1. 2009 5:56
Ano....

Máte naprostou pravdu, diskutéři tady v Čechách jsou neuvěřitelně vulgární, já jim  říkám duševní mrzáci. Nejsou to ale naštěstí všichni, jsou i tací, kteří se nad statí dokonce i zamyslí a slušně napíšou svůj názor. Přesto...když si někdy čtu ty reakce, tak si říkám, čím si tu vulgaritu  blogger zasloužil. Narozdíl od diskutéra totiž napsal svůj názor a neskrývá se v anonymitě. Pevně doufám,že vás tito duševní mrzáčci nezlomí ;-). Někdy to chce ale opravdu pevné nervy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2221x
Kromě občasných lehce laděných článků bych rád s čtenáři prodiskutoval témata, která mě zajímají. Předem děkuji za přínosné podněty i za vtipné chvíle strávené při pročítání příspěvků "profesionálních" diskutérů.