Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZP

vymrzovac

29. 1. 2009 14:45
kdo to je?...neznám

neznám:-/....pán asi nepochopil,vo co v diskusích go ! Ráno přijdou lidi do práce,třeba naštvaní,zapnou idnes v domnění,že si přečtou zprávy,a narazí na článek "někoho" kdo se na sebe víc snaží upozornit,než by se snažil čtenářům něco sdělit.....běžný čtenář s novinama v ruce by si řekl:to je vůl!, ale diskutér to napíše přes mail, aniž by pochopil, že se chytil na vějičku nějakýho exhiba,kterej za peníze napíše cokoliv......(odborné články na idnes totiž nenajdeš).člověku se uleví(možná), a potom třeba nepůjde položit bombu na nádraží,nebo tak...(nebo tak říká medvěd Nedvěd). takže článek vlastně splnil svůj účel.autora článku si stejně nikdo nevšiml,ale diskutér se trochu odventiluje,zanadává si na krizi.......

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

29. 1. 2009 14:51
Re: kdo to je?...neznám

Ale odborné články nemusejí psát jen odborníci,na tom je iblog založen,že sem můžou psát i obyčejní neodborníci a střetávají se tu zároveň s odborníky..tak se rozšiřuje informovanost,a to by mělo být hlavním úkolem blogerů na idnes...informovat a diskutovat! A možná i poradit ...pochopit..V

0 0
možnosti
S

Shackall0

29. 1. 2009 14:32
Autorovi článku

„Když si tak pročítám reakce některých diskutérů na své (i jiné) články, pění se mi krev v žilách. Poté, co jsem jednou po ránu četl reakce „odborníků-klimatologů“ a „pravicových extremistů“ jsem vstal od počítače a s několikanásobně zvýšenou hladinou adrenalinu si šel uvařit kávu“.

 

Hm. Pokud máte vážený pane na mysli tuhle debatu http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090125_67137_blogidnes, tak skutečně jenom obdivuji Vaši drzost. Tam s Vámi diskutovali několik gentlemanů (někteří se Vám dokonce představili svým jménem) výhradně o problémech, které jste zmiňoval v článku. Snesli přitom řadu věcných argumentů, na které jste se neobtěžoval odpovědět. Namísto toho jste mlžil, arogantně se vyhýbal odpovědím (viz. Kdyby se tu časem objevil někdo s argumenty od někoho jiného než Lomborga a Klause, tak se prosím ozvěte.) a nakonec jste začal svého oponenta pana Drábka urážet. Ať si ostatně každý tu diskusi přečte a udělá si obrázek sám.

0 0
možnosti
S

Shackall0

29. 1. 2009 14:33
Autorovi článku 2

I kdyby jste měl na mysli jinou debatu, tak poté, co jste milý pane předvedl, jste v mých očích arogantní hulvát a nedouk, který neví ani zbla o problémech, ke kterým se vyjadřuje.  

Bez úcty

Lukáš „Shackall“ Janata

sakal-vosp@seznam.cz

724 748 248

0 0
možnosti
PVM

Pán všech moří

29. 1. 2009 14:24
neznalost

zakladnim problemem vetsiny diskutujicich je neznalost. radi diskurtuji o cemkoli a kdykoli, i pres nedostatek informaci a realii k danemu problemu.

kazdy problem se strhne na temata ty jsi pravicovy modrobolsevik a ty levicova luza...

copak neexistuje neco co neni tak vyhranene? ja jsem treba predevsim liberal...a je jedno jestli v levo nebo v pravo, protoze dusledek je stejny.

tito lide se nejradeji ohrzuji demokracii a pravem na rozhodovani, na referendum. ale nechame o necem tak slozitem, jako je treba lisabonska smlouva resp. euroustava rozhodovat nekoho, kdo verejne prohlasi, ze ji nezna, necet, ale je jednoznacne pro/proti? to je divna predstava.

takze ja rikam, informovanost je nejdulezitejsi. a kdyz neznam problem, pouziju diskusi k obohaceni svych informaci o dame kauze...a ne jako prostredek pro svou frustraci z neznalosti.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

29. 1. 2009 14:29
Re: neznalost

liberal nalevo je neco jako sladka sul, suchy dest nebo smutny raj....

0 0
možnosti
JP

Juras

29. 1. 2009 14:20
To Vás nechápu

Nechápu, jak vás můžou vytočit diskutéři z IDnes. To mě může naštvat jedině inteligent!;-) 

(Hurá, je tady reinkarnovaný mrkací smajlík)

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

29. 1. 2009 14:34
Re: To Vás nechápu

Docela mě mrzí...že tady na idnes stále převládá názor,že pokud nejsi inteligent...tak nemáš co diskutovat! Tak se prostě nedivte,že jsme my lidé vulgární,protože tím na sebe upotorňujeme. Kdyby jste vy inteligentnější měli více trpělivosti diskutovat s ostatními méně inteligentními...tak by jste zjistili ..že ubylo jakéhosi papuškování a špatných názorových dogmat,ubylo by i vulgárních slov. Nezáleží na tom jaké máme IQ,nebo stav konta...pořád jsme lidé,lidé kterým stojí za to jít a komunikovat s Vámi...přečíst si Váš článek a přitom bychom mohli dělat úplně něco jiného...ale karmu zvedám...je to nádherný článek...V

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

29. 1. 2009 14:03
Nesmis to tak zrat...

Je proste jasny, ze tu je plno lopat ve vsech taborech..Papousci ruznejch ideologickejch dogmat... To ze tu kazdej nouma  ze sebe dela zivotem protreleho borce..No at dela..Kazdej inteligentni clovek to pozna...A proc by se clovek mel bat fyzicke inzultace....to si trochu ustrelil..Ne..Ty jako davas do drzky kazdymu, kdo v hospode rekne neco co se ti nelibi? TO snad ne.. Clovek pise neco pod clanky aby si predevsim sam porovnal nazory s ostatnima..Je jedno jaka je reakce.Kazdej normalni clovek si z toho veme co potrebuje. A to ruzny machrovani lze v klidu prejit... Kazdej nejlepe vi sam o sobe. Jak na tom je. CO dokazal nebo nedokazal. Na co ma a na co ne...A o to de..Vetsina lidi co se tu pasuje do roli ,ktere jim stejnak v normalnim zivote neprislusi , vypadaj stejnak jako pitomci...Proste to chce klid. A setrit si opravdove emoce pro neco podstatnejsiho nez je tlachani mezi praci :)

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

29. 1. 2009 14:04
Re: Nesmis to tak zrat...

R^

0 0
možnosti
TK

username

29. 1. 2009 13:43
jak ten cimrman

"vždycky si chtěl založit blog, ale neměl rád lidi" :-)

já jsem rád, že na idnes si alespoň nadávají většinou k tématu. To třeba na novinkách si z toho udělali regulérní chat, kde se pod libovolným článkem baví o čekmkoliv jiném

0 0
možnosti
W

wiliz

29. 1. 2009 13:35
.

:-P

0 0
možnosti
LB

bombai

29. 1. 2009 13:18
klíííd

...vždyť se jedná jen o vybití přebytečné energie, a tím pádem diskutující nemusí následně rozbíjet výlohy, demolovat veřejná prostranství, po návratu domů seřezat manželku, nakopnout psa a sprdnout děti.;-D Vše si vyventilují na netu a spořádně prožijí život a zaplatí daně. Když už vás tedy něco opravdu občansky dráždí, tak se tomu zkustě postavit jinak, než jen plácáním na blogu Od plácání totiž blogy jsou ( a samozřejmě kvůli návštěvnosti a související reklamě). Hezký den.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

29. 1. 2009 13:21
Re: klíííd

R^

0 0
možnosti
O

omiloush

29. 1. 2009 13:18
Obávám se,

že na pláč je trošku pozdě. Přece, než jste, pane autore, začal psát své blogy, jistě jste s tímto musel počítat. Představa diskuze bez vulgarit, osočování apod. je, dle mého, poněkud naivní...

0 0
možnosti
EK

eman3

29. 1. 2009 13:33
Re: Obávám se,

Diskutovat nad pravdou se nebude! A hotovo!!!!

Jistě, pane ministře!:-)

0 0
možnosti
Č

čukAgek

29. 1. 2009 13:14
parlament bloggerů na ůDěsu:

námět pro cvokaře.

Tady to už vypadá tak, že důležitě bloguje každá(ý) kdo má do p*rdele díru. A pak nadává diskutérům, nebo častěji diskusi rovnou zatrhne ;-D

Když už jdeš ven, občas můžeš zmoknout. Pak nebreč jak zmoklá slepice.

0 0
možnosti
PM

mfdnes-bulvar

29. 1. 2009 13:21
Re: parlament bloggerů na ůDěsu:

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2221x
Kromě občasných lehce laděných článků bych rád s čtenáři prodiskutoval témata, která mě zajímají. Předem děkuji za přínosné podněty i za vtipné chvíle strávené při pročítání příspěvků "profesionálních" diskutérů.