Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

3. 2. 2009 1:10
Demokrati smetli zkorumpovane Republikany?

8-o;-D[>-]R^Ty jsis asi nevsiml ze Bush byl vetsi  "internacionalista" nezli kterykoliv  jiny US prezident pred nim?! A take jsis nevsiml ze Republikani sami odrovnali ty dva bile kandidaty  Obamovi z cesty?Samozrejmne ted se konecne vse na Obamu "vytahne", kdyz ucel byl splnen !Kdyby naivita nadnasela, tak by ses vznasel jako holub!;-D

0 0
možnosti
MB

brlayz

3. 2. 2009 11:17
Re: Demokrati smetli zkorumpovane Republikany?

Ať už to bylo jakkoliv, tak hlavním důvodem bylo to, že už toho prostě společnost měla plné zuby, což se nakonec odrazilo v politických postech demokratickým procesem. Kdyby to takhle třicet let vedli demokrati, vyhráli by dnes republikáni. Článek může znít naivně, ale realita někdy nemusí být horečně složitá. Každopádně tyhle příspěvky typu "Jsi naivní" a "Jak chceš dokázat, že se planeta otepluje" naprosto nesnáším, jelikož na ně není jednoznačné odpovědi a zní vždycky trochu vulgárně. Nejsi v tom sám, dělá to 80% diskutérů.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

12. 2. 2009 23:21
Re: Demokrati smetli zkorumpovane Republikany?

No tak me ani tak nevadila ta "naivita" jako spis ty tvoje "vznesena" slova otom kdo koho a proc smetl! Zkorumpovana je vetsinna politiku,otom zadna , ale nechapu o jakych triceti letech pises?Zde se vetsinnou stridaji a pred 8 lety tam byli demokrate! Spolecnost nemnela moc na vybrannou,protoze svetova krize se blizila s ruznych duvodu tak jako tak ! Ale tim zese nechalo "zozkrast" co se dalo,se v USA  velice urychlila , aniz by byl hnan nekdo k zodpovednosti !A pak byl tem od kterych by mohli hrozit "nepokoje" , naservirovan Obama! To cose nanej nevytahlo behem jeho kampane , kdy se vzala do prace prednostne Clintonova,se nanej bude tahat ted ,aby se zamaskovali jine veci! Hlavne ty, ze si Internacionaliste nahrabali,a "zalobovali" za sve zajmy,na ukor USA a "obycejnych" Americanu !!!  Proto me ty tva "vzletna" slova otom kdo koho "smetl ",hejbla zluci!!!:-))

0 0
možnosti
MB

brlayz

14. 2. 2009 23:27
Re: Demokrati smetli zkorumpovane Republikany?

ale tak to jsou takové žabomyší války - to je v politice pořád. A republikáni opravdu v podstatě vládli 30 let - podívej se před clintona. Clinton jako demokrat nic nezmohl,jelikož všude měli prsty republikáni za tu dobu.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

16. 2. 2009 5:35
Re: Demokrati smetli zkorumpovane Republikany?

Clinton toho nejen zvladl hodne,a skasnul si co se dalo ale jeste porad zvlada!:-)Je videt ze nejezdil za mlada do Ruska zbytecne!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2221x
Kromě občasných lehce laděných článků bych rád s čtenáři prodiskutoval témata, která mě zajímají. Předem děkuji za přínosné podněty i za vtipné chvíle strávené při pročítání příspěvků "profesionálních" diskutérů.